top of page

A talajt megismerni sosem késő

Egy rejtélyes és lenyűgöző világ hever a lábunk alatt és arra vár, hogy végre megértsük és kiismerjük, hogy együtt tudjunk működni vele. 

Az általam tartott képzéseken és előadásokon tanulhatsz a talaj egészség alapelveiről, talajélet fontosságáról és működéséről, a talaj tápanyag hálózat vizsgálatáról, komposzt készítésről és komposzt alapú mikrobiológiai oltóanyagok előállításáról.

Mikroszkop-tanfolyam-talaj.jpeg
Mikrobiológia

Mikroszkópos elemzés

Ismerd meg milyen élőlények vannak a talajodban. A képzés során elsajátítod a talaj tápanyag háló mikrobiológiai elemzését.

Tovább...
termo-komposzt-keszites.JPG
Komposzt

Oltóanyagok komposztból

Komposztálási workshopjaimon elsajátítod az intenzív és statikus aerob komposztálás és oltóanyag előállítás mikéntjét.

Érdekel!
Vitka-előadás.jpg
Egészséges talaj

Talaj egészség kurzus

Megtanítom a talaj egészség alapelveit, monitoringját és gyakorlati megvalósítását. 

Mutasd!

Egyéni igényed van?

Néhány órás előadástól az egész napos, vagy akár több napos szemináriumig, gyakorlati műhelyig elfogadok felkéréseket. Egyének, önszerveződő csoportok és rendezvények egyedi igényekre szabott megbízását is szívesen vállalom.

Köszönöm az üzenetet!

hilda-visszajelzés.jpg

Szikora Hilda

Az egészséges táplálék az egészséges talajnál kezdődik. Vitka munkássága pedig nem egy „íróasztal mellett született elgondolás”, hanem remek ötvözete az elméleti és gyakorlati tudásnak. Életszerű, emberközeli információk élvezetes és érthető előadásban.

Varga-fejer-visszajelzes.jpg

Varga Gábor

A tudás amit Te adsz, igen jó alap a fenntartható talajműveléshez, hatékony bevezetés a biodiverzitás növelésének tudományához.

julia-visszajelzes.jpg

Vida Juli

Szerintem a sorozatunk fénypontja volt a workshopod. Profi szakmailag, jól érthető, követhető, gyakorlatias ugyanakkor könnyed és szórakoztató :) Remekül bevontad a közönséget is és szerintem bátorítva érezték magukat, hogy majd otthon is készítsenek gilisztahumuszt.

bottom of page