Kedves Látogató!

Örömmel üdvözöllek a www.terravitka.com oldalon. Víg Vitália vagyok, az oldal tulajdonosa és működtetője. Ez a weboldal azért jött létre, hogy tájékoztathassalak a talaj egészség és talaj ökológia világához fűződő tevékenységeimről. Lehetőséged van megismerni a szolgáltatásaimat, olvashatod a blogomat és kapcsolatba léphetsz velem.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A weboldal működtetőjeként én vagyok felelős minden hozzám került személyes adatod kezeléséért. Fontos számomra a velem kapcsolatba lépő személyek teljes bizalma és az érvényben lévő törvények és szabályok betartása.

 

A weboldalon több lehetőséged is van kapcsolatba lépni velem különböző, un. „contact form”-ok, azaz űrlapok segítségével. A Szolgáltatások és a Kapcsolat menüpontok alatt találsz ilyen űrlapokat, ahol megadhatod a neved, email címed és telefonszámod, illetve szöveges üzenetet írhatsz nekem. Ezeket az adatokat kizárólag a veled való kapcsolattartásra használom: hogy a neveden szólíthassalak, tudjam milyen email címre küldjek neked üzenetet, illetve, ha szükséges, akkor telefonon tudjunk beszélni. Az adataidat harmadik fél számára nem adom ki. 

 

A kapcsolódás további lehetősége a hírlevélre való feliratkozás. Ezt minden oldal alján meg tudod tenni az email címed megadásával. Hírlevelet, akkor küldök, ha valamilyen számodra potenciálisan hasznos mondani valóm van: talajegészség, talaj mikrobiológia, komposztálás és ehhez hasonló programokról tájékoztatlak vagy esetleg felhívom a figyelmed valamilyen érdekes blogbejegyzésemre.

 

Az űrlapokon beérkező adatokat és a hírlevélre való feliratkozás során megadott adatokat is a Wix erre kialakított rendszerében tárolom. Tiszteletben tartom minden kedves kontaktom magnánszféráját és minden szükséges intézkedést megteszek, hogy az adatok biztonságban legyenek.

 

Milyen adatokat, miért és hogyan tárolok?

Tehát, ahogy fentebb is említettem, csak olyan adatokat tárolok és kezelek, amelyeket a weboldalon keresztül megadsz: név, email cím és telefonszám. Továbbá az üzeneteid tartalma is tárolásra kerül. Mindezek a Wix szerverein, jelszóval védve kerülnek tárolásra.

Bármikor kérhetsz információt a személyes adataid kezeléséről, illetve kérheted az adataid módosítását vagy törlését. Az email listára való feliratkozás után az üzenetekről való leiratkozás lehetőségét minden üzenet alján megtalálod. Az adatbázisból való törléshez kérlek használd az „Kapcsolat” menüben található űrlapot.

 

GDPR:

Az Európai Unió állampolgáraként a General Data Protection Regulation (GDPR) elnevezésű törvény alapján: 

 

Jogodban áll kérni egy másolatot a tárolt személyes adataidról. Erre szintén használd kérlek a „Kapcsolat” menüben található űrlapot.

Ha személyes adataid módosultak, pl. új email címet szeretnél megadni, kérheted adataid módosítását. Ezt is megteheted az űrlap segítségével. 

Jogod van az összes általam tárolt személyes adataid tárolásának törlését kérni. Erre szintén a „Kapcsolat” menüben található űrlapot használhatod.

 

Sütik:

A www.terravitka.com weboldal használ ún. sütiket (cookies) és hasonló technológiákat, amelyekhez a hozzájárulásodat kérem az oldal megnyitásakor megjelenő banneren keresztül. Itt az „Elfogadom” gombra kattintva az oldal hatékony működéséhez szükséges alapbeállításokat fogadhatod el: ezek az ún. „Fontos sütik”. Ezek a sütik olyan alapvető funkciókat szolgálnak, mint a biztonság, a személyazonosság ellenőrzése és a hálózatkezelés. Ezeket a sütiket a Wix nem engedi letiltani. Ha a bannert kikapcsolod a jobb sarokban lévő x-szel és az oldalt tovább használod, az is elfogadásnak minősül.

Ha szeretnéd beállítani, hogy milyen a felhasználói adatok kerüljenek rögzítésésre, a webhely megnyitásakor megjelenő „cookie” figyelmeztetésnél ezt megteheted a „Sütibeállítások” gombra kattintva. Itt marketing, funkcionális és statisztikai sütiket engedélyezhetsz. Ezek az alapbeállítás szerint kikapcsolt állapotban vannak.

 

A fentieken túlmenően lehetőséged van a sütik letiltására a saját böngésződben.

 

 

Hivatalos szerv:

Magyarországon az adatvédelemmel foglalkozó hivatalos szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH). Az adatvédelemmel kapcsolatos jogaidról ők adnak részletesebb tájékoztatást. 

Köszönöm a figyelmed és bizom a pozitív együttműködésünkben.

Víg Vitália